Eroare
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

Inchirieri masini aeroport Traian Vuia Timisoara

Doriti sa beneficiati de tot confortul unei masini de inchiriat imediat dupa ce ati aterizat pe aeroportul Traian Vuia din Timisoara ? Cu DV Touring beneficiati acum de servicii de inchirieri auto in Timisoara la preturi avantajoase. Masina inchiriata foate fi preluata si si returnata direct din aeroportul Traian Vuia, sau o puteti prelua din aeroport si returna la oricare din sediile noastre din tara.

Modele de masini de inchiriat din aeroportul Timisoara

Daca doriti sa inchiriati o masina din aeroportul Traian Vuia din Tmiosoara, puteti alege oricare dintre urmatoarele modele : Opel Corsa, Opel Astra, Opel Astra automat, Renault Megane, Opel Insignia, Renault Fluence, Dacia Duster sau Renault Trafic. Niciuna dintre aceste masini nu este mai veche de doi ani. In functie de nevoile dumneavoastra, masinile se pot inchiria cu sau fara sofer.

Inchirieri auto Timisoara aeroport - o gama larga de optionale

La cerere, puteti beneficia de gps, router mobil, scaun de copii, lanturi de zapada si kilometri nelimitati. Pentru inchirierea unei masini cu sofer sau fara sofer din aeroportul Traian Vuia din Timisoara va invitam sa folositi formularul de mai jos :

Inchirieri auto Romania : Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca

Newsletter D&V Touring

Abonati-va la newsletterul nostru si veti fi informat rapid despre schimbarile in oferta noastra de inchirieri auto.

Nume:
Email: